Matthew Fox - životopis

8. srpna 2007 v 21:20 | brestys |  Ztraceni (LOST)
Datum narození:
14.07.1966
Místo narození:Crowheart, Wyoming, USAZnamení:Rak
Životopis:↓ Matthew Fox je původně z farmy Crowheart v Americkém Wyomingu a kdyby nebyl ve správný čas na správném místě, nejspíš by tam byl i nyní . Přez kamarádku své matky se dostal k modelingu. Odtud už byl jen krůček k televizi. Tam se vydal jako absolvent filmové a televizní školy (dnes má dvě děti - dceru Kyle a syna Byrona).

Jeho první větší role byla v seriálu "Party of Five". Populární seriál mu zajistil místo v padesátce nejkrásnějších lidí světa a několik rolí jinde. Malé filmové vytížení je zřejmě důvodem, proč na svůj věk vypadá tak zachovale. Nyní hraje jednoho z hlavních hrdinů, doktora Jacka, v seriálu "Ztraceni" (LOST)

X...x..Filmografie..x..X↓
2006Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters ...
2004Ztraceni (TV) (Lost) ...Dr. Jack Shephard
2003Token for Your Thoughts, A ...
2002I Love the '80s ...
1995Off Camera with Dean Cain ...
1993My Boyfriend's Back ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Koho ze Ztracených máte nejradši ?

Jack 16.7% (60)
Kate 9.5% (34)
Sawyer 27.6% (99)
Clair 3.9% (14)
Sun 1.7% (6)
Sayid 3.1% (11)
Jin 1.1% (4)
Locke 3.1% (11)
Juliet 2.2% (8)
Ben 1.7% (6)
Charlie 3.9% (14)
Shanon 2.2% (8)
Boone 3.9% (14)
Huley 1.9% (7)
Libby 1.9% (7)
Anna Lucia 6.4% (23)
pan Eko 2.2% (8)
Bernard 1.7% (6)
Rose 1.7% (6)
někdo jiný 3.6% (13)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama